Stappenplan retourneren

Je hebt bij 100% WIEROOK een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product gratis te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening.

– Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen crediteren.
– Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

100% WIEROOK vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij 100% WIEROOK aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. 100% WIEROOK gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

– Neem contact op via hallo@100pwierook.nl om een gratis retourlabel aan te vragen.
– Verpak het artikel met de pakbon, retourformulier of factuur.
– Print het retourlabel en plak deze op het pakket.
– De retourzending kun je inleveren bij een PostNL pakketpunt of business point. Zoek hier het dichts bijzijnde servicepunt.
– Je hoeft niet meer te betalen bij het pakketpunt. Vraag wel altijd om een verzendbewijs.
– Als wij de retourzending hebben verwerkt ontvang je een bevestiging.
– Indien je op een andere wijze wilt retourneren, dan vergoeden wij de door jou gemaakte verzendkosten tot een bedrag van €4,95.

Stuur het pakket in dat geval naar:
100% WIEROOK
Lage Wipstraat 118
4761EE Zevenbergen

Is het product beschadigd of defect?
In geval van schade of defect is het in de meeste gevallen voldoende om een foto van het product te e-mailen naar hallo@100pwierook.nl. Je hoeft dan geen onnodige kosten te maken. Indien wij het product toch retour willen ontvangen dan ontvang je altijd een gratis verzendlabel. Je kunt er in dat geval voor kiezen om een vervangend product te ontvangen of de bestelling te annuleren.

TIPS
– Zorg ervoor dat je altijd om een verzendbewijs vraagt.
– Als de bestelling inmiddels onderweg is en je wilt annuleren dan kun je de zending actief weigeren wanneer de postbezorger het pakket komt bezorgen.

UITZONDERINGEN

  • Het is niet mogelijk om speciaal bestelde of gepersonaliseerde producten te retourneren.
  • Als je het kwaliteitszegel van de verpakking hebt verbroken, is retourneren niet meer mogelijk.

Let op: Voor zakelijk afnemers gelden afwijkende retourvoorwaarden: www.100pwierook.nl/algemene-voorwaarden-zakelijk